GOSSIP

Η Ζέτα Δούκα σκαρφαλώνει σε βράχια και εντυπωσιάζει με το κορμί της

Ένα υπέροχο καλοκαίρι πέρασε η Ζέτα Δούκα, αφού φέτος η 48χρονη ηθοποιός αποφάσισε να μοιράσει τις διακοπές της στα δύο και να απολαύσει και στιγμές καλοκαιρινής ανεμελιάς με την οικογένειά της, αλλά και ένα φανταστικό ταξίδι στους Παξούς με τρεις καλές φίλες της.

«Διακοπές με τις φίλες = αξία ανεκτίμητη!
Φέτος χώρισα τις λίγες και πολύτιμες διακοπές μου στα δυο.
Πέρασα κάποιες μέρες με την οικογένειά μου και αποφάσισα να περάσω και μια βδομάδα με τρεις φίλες μου, κάνοντας πραγματικά ξεκούραστες, ανέμελες, σαν από άλλη εποχή διακοπές, τότε που δεν σε ένοιαζε που θα πας, τι ώρα θα φας, πόσο θα κοιμηθείς και πότε θα ξυπνήσεις.
Και το ευχαριστήθηκα πολύ γιατί το είχα τόσο μα τόσο ανάγκη.
Είχα ανάγκη να περάσω χρόνο με τον ενήλικο εαυτό μου, κάνοντας κουβέντες περί ανέμων και υδάτων με ανθρώπους που με γνωρίζουν και νιώθω καλά, διαβάζοντας τα βιβλία που παίρνω μαζί και ποτέ δεν προλαβαίνω να διαβάσω όταν είμαι με το παιδί, ή σιωπώντας και κοιτάζοντας το υπερπέραν χωρίς κανείς και τίποτα να αποσπά τη σκέψη μου. Κατάφερα να ξεκουραστώ λίγο , να γεμίσω κάποιες πολύτιμες μπαταρίες, να βάλω σε τάξη το μυαλό μου.
Και μου είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου προσέφερα!
Και τώρα, ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη, δεν βλέπω την ώρα να διηγηθώ και να δείξω τις φωτογραφίες που τράβηξα αυτές τις μέρες στο Μιχάλη και τη Θάλεια , αφού τους πνίξω στις αγκαλιές και τα φιλιά.
Καλή επιστροφή σε όλους!» είχε γράψει πριν από μια εβδομάδα στο Instagram η ηθοποιός και τώρα μοιράζεται διαρκώς πόζες της από τις διακοπές της στο Ιόνιο.


Η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς "Άγρια Γη" που την προσεχή σεζόν θα μεταδίδεται από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, τώρα μοιράστηκε μια σειρά από πόζες της, όπου τη βλέπουμε να φορά ένα μαύρο μπικίνι και να σκαρφαλώνει τα άγρια βράχια μιας παραλίας στους Παξούς!

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!