GOSSIP

H κόρη των Στεφανίδου - Ευαγγελάτου ζει πλέον στη Νέα Υόρκη και έχει τέλεια θέα

Πριν από λίγες εβδομάδες, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου, πόζαρε όλο καμάρι, πλάι στην κόρη της Λυδία, στο πάρτι για την αποφοίτησή της από το Λύκειο και τώρα ταξίδεψε μαζί της στη Νέα Υόρκη για να την βοηθήσει στο νέο της ξεκίνημα.

Η Λυδία Ευαγγελάτου, πλέον θα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου θα κάνει σπουδές και καθώς ο διάσημος πατέρας της Νίκος Ευαγγελάτος, επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, κάνοντας και τηλεοπτική πρεμιέρα για τη νέα σεζόν, η Τατιάνα ήταν αυτή που ανέλαβε το ρόλο να συνοδέψει την κόρη της στις ΗΠΑ για να την βοηθήσει να τακτοποιηθεί εκεί.


Έτσι μετά τα πλάνα από τις πολυήμερες διακοπές της με σκάφος στο Ιόνιο, η Τατιάνα Στεφανίδου, τώρα μοιράστηκε μέσω Instagram, δύο φωτογραφίες από το νέο διαμέρισμα της κόρης της στη Νέα Υόρκη και όπως θα δείτε το σπίτι έχει υπέροχη θέα στο Μανχάταν!


«Νέα ζωή ψυχή μου @lydiaevangelatou Το σύμπαν μικρό για να χωρέσει το συναίσθημα. Σε λατρεύω! #nyc #nyustern» έγραψε στη λεζάντα η Τατιάνα και την είδαμε να αδειάζει κούτες με τα πράγματα της κόρης της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!