GOSSIP

O Snik θέλησε να δώσει εξηγήσεις για το άγριο ξύλο στην Κατερίνη [βίντεο]

Νέο μεγάλο σάλο προκάλεσε ο τράπερ Snik, μετά τα βίαια επεισόδια που εκδηλώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Κατερίνης, όπου εμφανίστηκε.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 31/8 ο Snik έκανε μια προγραμματισμένη εμφάνισή του σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνης και εκεί είδαμε ξαφνικά να ξεσπά... άγριος καβγάς, με θεατές και συνεργάτες του τράπερ να ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές και να διαλύουν τα πάντα γύρω τους.

Μάλιστα σε κάποια από τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, εμφανίζεται και ο ίδιος να συμμετέχει στον καβγά.


Ο Snik, μετά το σάλο που προκλήθηκε θέλησε να δώσει εξηγήσεις και σε βίντεο που ανέβασε σε story ουσιαστικά είπε πως δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος στον καβγά και ζήτησε συγγνώμη


«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα», είπε συγκεκριμένα ο Snik.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!