GOSSIP

Είδαμε το προσκλητήριο για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Τανιμανίδη

Είναι γνωστό πως οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, σχεδιάζουν να κάνουν την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους στη Μύκονο, για αυτό άλλωστε το ζευγάρι πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών του στο νησί των ανέμων, κάνοντας προετοιμασίες. Και τώρα είδαμε και το προσκλητήριο.

Στη Μύκονο έκαναν πριν από λίγες εβδομάδες και το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της μικρής Αριάνας και της μικρής Φιλίππας και τώρα όλα είναι έτοιμα για τη βάφτισή τους, που θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο «Secret» των Παραπολιτικών το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο, θα ακολουθήσει δεξίωση στο «SantAnna».

Τη μικρή Φιλίππα θα βαφτίσουν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Η μικρή Αριάνα θα έχει νονούς την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!