GOSSIP

Η Ιωάννα Μπέλλλα απάντησε για τα σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές

Η πρώην εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων, που πριν κατακτήσει το στέμμα είχε "κοπεί" στις οντισιόν του GNTM ακούγοντας πολύ αρνητικά σχόλια για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη και σε αυτή ρωτήθηκε ξανά για τις πλαστικές, καθώς και το τελευταίο διάστημα ακούει πολλά αρνητικά σχόλια για το πόσο... αλλαγμένη δείχνει.

Το μοντέλο με καταγωγή από τη Βόρειο Ελλάδα, εδώ και χρόνια δεν ζει στη χώρα, αφού αρχικά ζούσε στο Ντουμπάι και πλέον έχει έδρα της το Λος Άντζελες των ΗΠΑ.


Φέτος το καλοκαίρι όμως επέστρεψε στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές στη Μύκονο και αν και έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ, δημοσιεύτηκε τώρα η συνέντευξη που παραχώρησε  στο «Secret» και σε αυτή μίλησε για τη νέα ζωή της τονίζοντας ό,τι προτεραιότητα έχουν πλέον τα επαγγελματικά σχέδια.



«Λόγω του κορωνοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο LA», είπε αρχικά η Ιωάννα Μπέλλα.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της: «Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».



Η Ιωάννα Μπέλλα ρωτήθηκε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και τι απαντά σε όλους όσους την σχολιάζουν: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Παράλληλα, είπε για πρώτη φορά κάτι καινούργιο που ετοιμάζει: «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο».


Σχετικά με το αν σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά απαντά: «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!