GOSSIP

Η Σάσα Σταμάτη πόζαρε αγκαλιά με τον Μαρσέλο του Ολυμπιακού [εικόνες]

Μπορεί η Σάσα Σταμάτη να αντιμετώπισε χθες ένα θέμα υγείας και να βρέθηκε στο νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν την πτόησε και η γνωστή δημοσιογράφος έσπευσε να παραβρεθεί στη φιέστα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός, για την υποδοχή του Μαρσέλο και να ποζάρει πλάι στο διάσημο άσο των ποδοσφαιρικών γηπέδων.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 5/9, η Σάσα Σταμάτη, που στο παρελθόν έχει πει δημόσια για ένα πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στις φωνητικές της χορδές λόγω του άγχους και του έντονου στρες, μάλλον αντιμετώπισε κάποιες αρρυθμίες εξαιτίας των οποίων κρίθηκε αναγκαίο να της τοποθετηθεί holter. Έτσι η ίδια έσπευσε να πάει σε ένα νοσοκομείο και ανέβασε ένα story γράφοντας:

«Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς του ΕΣΥ οι οποίοι είναι πάντα παρόντες στα προβλήματά μας… Βάλαμε σήμερα το Holter και ο Θεός βοηθός» έγραψε η Σάσα Σταμάτη στην ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο μαζί ποζάροντας μαζί με το ιατρικό προσωπικό.

Προφανώς όλα πήγαν μια χαρά, αφού η Σάσα, λίγες ώρες μετά την επίσκεψή της στο καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου, έσπευσε να βρεθεί  στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όπου το βράδυ της Δευτέρας έγινε η επίσημη παρουσίαση του Μαρσέλο, του νέου παίκτη του Ολυμπιακού. 


Η ίδια μάλιστα πόζαρε αγκαλιά με τον Μαρσέλο και ανέβασε αμέτρητα stories από την φιέστα, ενώ την είδαμε να ποζάρει και με τον Καρεμπέ.

 


«Μαρσέλο με τρέλα!» έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram και έγινε χαμός από σχόλια οπαδών του Ολυμπιακού που έχουν ενθουσιαστεί με αυτή τη μεταγραφή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!