GOSSIP

H Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε για το γάμο της που έγινε στη Μύκονο [βίντεο]

Με τον πιο ωραίο τρόπο έκλεισε το φετινό καλοκαίρι για τη Νεσχάν Μουλαζίμ, καθώς το μοντέλο και επιχειρηματίας (δραστηριοποιείται και στη Μύκονο) παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέλιο Πολογεώργη με πολιτικό γάμο που έγινε στο δημαρχείο της Μυκόνου, με κουμπάρες τη Βασιλική Τσεκούρα και την Ευγενία Γκιζέλη. Και η ίδια η Νεσχάν μίλησε σήμερα Τρίτη για αυτό το λαμπερό γάμο που είχε αναβληθεί αρκετές φορές.

Ο λαμπερός γάμος μετά από τρεις αναβολές πραγματοποιήθηκε τελικά και η ίδια είπε:

«Είχα τόσο άγχος, δε θυμάμαι τίποτα. Μάλλον επειδή τρεις φορές αναβλήθηκε ο γάμος μας, μέχρι και την ώρα που φεύγαμε πάλι εμπόδια βρήκαμε μπροστά μας. Μπήκε ολόκληρη νταλίκα στα στενά και δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Όταν είδα το φορτηγό μπροστά, είπα δε θα παντρευτούμε ούτε σήμερα».

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της Στέλιο Πολογεώργη.

«Γνωριστήκαμε στα Χανιά σε μια κοινή παρέα, απλά συστηθήκαμε. Την επόμενη μέρα πάλι βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Από τότε ήμαστε μαζί και από τον δεύτερο μήνα της σχέσης μας μιλούσαμε για γάμο».

Η ίδια αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των οικογενειών τους, λέγοντας ότι και οι δικοί της γονείς και του άντρα της ήταν πολύ δεκτικοί.

«Η μαμά και ο μπαμπάς μου είναι πολύ δεκτικοί αλλά και από τη μεριά του Στέλιου με αγκάλιασαν πάρα πολύ. Ο μπαμπάς του Στέλιου, πριν φύγει από τη ζωή, μου χαλάλισε τον γιο του, μου είπε ‘χαλάλι σου’».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!