GOSSIP

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ηθοποιό και κουκλάρα σύζυγο του Μαρσέλο

Στην εντυπωσιακή φιέστα που έστησε πρόσφατα ο Ολυμπιακός για να υποδεχτεί στην ομάδα το Βραζιλιάνο άσο του ποδοσφαίρου Μαρσέλο (Marcelo Vieira) όλοι πρόσεξαν την κουκλάρα σύζυγό του διάσημου ποδοσφαιριστή, τη Βραζιλιάνα καλλονή Clarice Alves.

H Clarice, παντρεύτηκε τον Marcelo το 2008 και το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Enzo, που γεννήθηκε το 2009 και ήδη ασχολείται με το ποδόσφαιρο όπως και ο διάσημος πατέρας του και τον Liam Alves, που ήρθε στη ζωή το 2015.


Η ίδια η Clarice, έχει μια πολυετή καριέρα ως ηθοποιός, αφού συμμετείχε σε θεατρικές παραγωγές από τα παιδικά/εφηβικά της χρόνια, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στη μικρή και μεγάλη οθόνη της Βραζιλίας συμμετέχοντας πρώτα στη σειρά 220 Volts το 2011 και στη συνέχεια πρωταγωνιστώντας στις ταινίες Diminuta και Uruba, το 2018 και το 2019 αντίστοιχα, αλλά και στη μίνι τηλεοπτική σειρά Passport to Freedom το 2021.


Πλέον η ίδια βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς εδώ και χρόνια στέκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της.


Οι δυο τους λέγεται πως γνωρίστηκαν σε μια παραλία στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και έκτοτε είναι αχώριστοι.

 


Η 34χρονη σήμερα Clarice είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media όπου συχνά ανεβάζει πόζες της από τα ταξίδια της με την οικογένειά της, αλλά και σέξι πόζες της τρελαίνοντας κόσμο με το καλλίγραμμο κορμί που διατηρεί, καθώς ασχολείται φανατικά με το muay thai. 



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!