GOSSIP

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά για ένα ακραίο ψευδές δημοσίευμα που είδε

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου είναι πάντα ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και δεν διστάζει να απαντά σε ερωτήσεις που δέχεται ή να σχολιάζει τα όσα αναφέρονται για το όνομά της, αλλά ακόμα και η ίδια μάλλον... φρίκαρε με ένα πολύ ακραίο και απολύτως ψευδές δημοσίευμα που είδε.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει δημόσια για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και η ίδια αποκάλυψε πως έκανε την περασμένη άνοιξη κατάψυξη ωαρίων και επίσης μίλησε δημόσια και για αυτή την επιλογή της και για τους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση.


Ωστόσο ούτε η ίδια δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε δημοσίευμα να ισχυρίζεται πως η Καινούργιου ήταν έγκυος με πεντάδυμα και πως απέβαλλε!


«Έχασε πέντε παιδιά  - Ήταν έγκυος σε πεντάδυμα» έγραφε ο τίτλος του ψευδούς δημοσιεύματος και η Καινούργιου, μέσω stories στο Instagram έδειξε το επίμαχο δημοσίευμα και αντέδρασε έντονα γράφοντας: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω απ’ τα νεύρα μου ή απ’ τα γέλια με αυτά τα αίσχη που διαβάζω, αλήθεια» και πρόσθεσε «Και να μην παρεξηγηθώ, ο τίτλος αυτός ήταν εξώφυλλο θλιβερής φυλλάδας που κυκλοφορούσε το καλοκαίρι.»

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!