GOSSIP

Η Γλυκερία ανακοίνωσε πως έβγαλε τραγούδι για την Παναγία

Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου η Ορθοδοξία, γιορτάζει τη Γέννηση της Θεοτόκου και η γνωστή τραγουδίστρια Γλυκερία, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού της που είναι αφιερωμένο στην Παναγία.

Πρόκειται για το τραγούδι «Κεχαριτωμένη», σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Αλέξανδρου Φωτεινού, ένα συγκινητικό τραγούδι, ερμηνευμένο από τη μοναδική φωνή της Γλυκερίας και το φωνητικό συνόλο «Chorus Vivendi», που αποδίδουν μια σύγχρονη προσευχή.


Η ίδια η Γλυκερία με ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία του κομματιού που μπορείτε να το ακούσετε και στο YouTube γράφοντας: 


«Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του Γενεσίου της Θεοτόκου, κυκλοφορεί ένα τραγούδι ύμνος στην Παναγία, το «Κεχαριτωμένη», σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Αλέξανδρου Φωτεινού.

Ένα συγκινητικό τραγούδι, μια σύγχρονη προσευχή προς την Μητέρα του Φωτός, την μητέρα όλων μας, την Παναγία.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στον ομώνυμο δεύτερο κύκλο της τριλογίας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τίτλο «Μεγάλες Ώρες».

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Στίχοι: Αλέξανδρος Φωτεινός

Στο ολοκληρωμένο άλμπουμ «Κεχαριτωμένη» που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, τραγουδά και ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ συμμετέχουν η Ελεάννα Βαρελά και το φωνητικό σύνολο “Chorus Viventi”.

H πρώτη του παρουσίαση θα γίνει στο Ηρώδειο στις 29 Σεπτεμβρίου.»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!