GOSSIP

Ο πρίγκιπας Harry πήγε στο Μπαλμόραλ χωρίς την Meghan Markle

Το βράδυ της Πέμπτης 8/9 έγινε γνωστός ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, που απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής για την Αγγλία και το θεσμό της μοναρχίας στη χώρα.

Η ανακοίνωση του θανάτου της ανέφερε πως η ίδια απεβίωσε ειρηνικά στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία και πως η σωρός της θα μεταφερθεί σήμερα στο Λονδίνο.


Στο κάστρο Μπαλμόραλ είχαν σπεύσει πολλά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και χθες έγινε γνωστό πως εκεί μετέβη και ο εγγονός της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Harry,  καθώς ο θάνατος της Ελισάβετ, έτυχε να συμπέσει με το ταξίδι που έκαναν στο Λονδίνο, οι Meghan και Harry, που έφυγαν από τις ΗΠΑ και επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας προγραμματίσει σειρά εμφανίσεων σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.


Αρχικά τα media ανέφεραν πως οι Meghan και Harry πήγαν μαζί στη Σκωτία, ωστόσο τελικά αυτό δεν ισχύει, αφού ο Harry επέλεξε να πάει μόνος του στο κάστρο Μπαλμόραλ και η σύζυγός του παρέμεινε στο Λονδίνο, πιθανά εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων που έχει το ζευγάρι με το παλάτι εδώ και πολύ καιρό στον απόηχο του "Megxit".


Στο Κάστρο Μπαλμόραλ, την κατοικία της Ελισάβετ στη Σκωτία, βρίσκονται ο γιος και διάδοχός της, πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα. Χθες εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι βρέθηκαν επίσης, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα αδέλφια του Καρόλου, τα μικρότερα παιδιά της βασίλισσας, Άννα, Άντριου και Έντουαρντ.


H Meghan θα παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά δεν θα παρευρεθεί στα βραβεία WellChild, μια εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να παρευρεθεί σήμερα μαζί με τον σύζυγό της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!