MEN'S GUIDE

O Zac Efron εξηγεί γιατί έπαψε να είναι vegan και μιλά για τις δίαιτες [βίντεο]

Ο 34χρονος χολιγουντιανός σταρ Zac Efron, παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους... καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ, με την καριέρα του να έχει απογειωθεί από τα εφηβικά του χρόνια και τον ίδιο να έχει ερμηνεύσει στη μεγάλη οθόνη πολλούς ρόλους όπου επιδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί του. Ο ίδιος όμως αποκαλύπτει πως δεν είναι πραγματικά εφικτό να πετύχει κανείς να αποκτήσει ένα κορμί σαν αυτό που είχε στο φιλμ Baywatch.

Ο σταρ φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού Men's Health και μιλά για τις αναρίθμητες και ενίοτε ακραίες δίαιτες που χρειάστηκε να κάνει αλλά και για το αν τελικά μπορεί κανείς να γίνει τόσο fit όσο ο ίδιος φαίνονταν να είναι σε κάποιους ρόλους.


Συγκεκριμένα ο σταρ μίλησε για το κορμί του στη ταινία Baywatch τονίζοντας πως είναι "ανέφικτο" να έχει κανείς αυτό το κορμί και εξηγώντας πως για να το αποκτήσει χρειάστηκε να πάρει διουρητικά σε συνδυασμό με μια διατροφή με οργανικές πρωτείνες και φυλλώδη λαχανικά και πως για μήνες προπονούνταν καθημερινά εντατικά, με τις προπονήσεις του να ξεκινούν μερικές μέρες στις 4 τα ξημερώματα!


Ο ίδιος λέει πως προτιμά το κορμί του ενυδατωμένο και με λίγο παραπάνω λίπος, ενώ εξηγεί πως αυτή η πολύμηνη εντατική προπόνηση του προκάλεσε τελικά αυπνίες και στην πορεία του προκάλεσε βαριά κατάθλιψη.


Ο σταρ λέει πως δεν θέλει να αποκτήσει ποτέ ξανά αυτό το κορμί που όλοι ζήλεψαν στην εν λόγω ταινία.


Παράλληλα εξηγεί πως ενώ ακολούθησε αυστηρά vegan διατροφή για δύο χρόνια μετά αισθάνθηκε τεράστια εξάντληση και έτσι άρχισε και πάλι να τρώει κρέας έχοντας κάνει και τεστ ευαισθησίας σε τροφές.


Ο ίδιος λέει πως προτιμά να ήταν vegan για ηθικούς λόγους αλλά δεν μπορεί να το κάνει.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Men's Health (@menshealthmag)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!