GOSSIP

Η Ασημίνα του Survivor μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

ΗΑσημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο γνωστός τραγουδιστής είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια και ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Η ίδια αναφέρθηκε και στη διαφορά ηλικίας που έχουν τραγουδιστή.

«Ο Χρήστος για εμένα είναι το στήριγμά μου. Πριν από το Survivor λίγο μέναμε στο δικό μου σπίτι και λίγο στο δικό του. Τώρα είμαστε μόνο στο σπίτι του. Το μονόπετρο που φοράω είναι από τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Δεν μου το έκανε δώρο ο Χρήστος», εξομολογήθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στο ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, η ίδια παραδέχθηκε: «Επειδή εκείνος έχει προσπαθήσει να επισημοποιήσει όλες τις σχέσεις του και έχει περάσει από γάμους και τέτοια, νομίζω ότι αυτό τον πνίγει. Δεν θα πω κάτι εγώ, δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιέζουν, ούτε θέλω να επισημοποιήσω κάτι γιατί είναι επίσημο».

Όσον αφορά στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Έχουμε μία μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά δεν μπορώ να το δω έτσι. Δεν έχω κάνει σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου για τον Χρήστο. Εφόσον βλέπουν ότι τα πηγαίνω καλά, ότι παίρνω το πτυχίο μου, δεν έχουν να μου προσάψουν κάτι».

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!