TV BITS

Πρωινό Μας: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξεναγεί στον κόσμο του Love Island

 

Στο «Πρωινό Μας» με τη Φάιη Σκορδά φιλοξενήθηκε σήμερα 13/9 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το μοντέλο και παρουσιάστρια του νέου παιχνιδιού του ΣΚΑΪ και του ΣΙΓΜΑ «Love Island». Η Ηλιάνα μας ξενάγησε στον συναρπαστικό κόσμο του νέου ριάλιτι αγάπης που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Είναι ένα πολύ ωραίο ψυχαγωγικό σόου το οποίο είναι feel good. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα, στο να δίνεις ευκαιρίες,  να παίρνεις το χρόνο σου, να γνωρίζεσαι χωρίς τις περιττές έγνοιες που έχουμε στην καθημερινότητά μας» εξήγησε και αποκάλυψε πως αναχωρεί σε 10 ημέρες για Τενερίφη, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα.

«Ζούμε στην Τενερίφη που είναι ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα, πολύ πράσινο, τα παιδιά δεν χρειάζονται να κάνουν τίποτα είναι βασίλισσες και βασιλιάδες τους προσέχουμε εμείς» τόνισε. 

«Υπάρχουν δοκιμασίες και με αυτό τον τρόπο έρχεσαι και πιο κοντά. Ξεκάθαρα υπάρχει η διαδικασία της διεκδίκησης» διευκρίνισε. 

«Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά μέσω εφαρμογής… Θα μπαίνεις μέσα και μπορείς να αλλάξεις ό,τι θέλεις» αποκάλυψε η παρουσιάστρια και μοντέλο

Δείτε εδώ τα όσα ειπε για το Love Island


Τα όσα είπε για το γάμο της

Μετά το χωρισμό της με τον ράπερ SNIK, ακούστηκε έντονα πως φέτος το καλοκαίρι η Ηλιάνα βρέθηκε ξανά στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της, αλλά η ίδια σήμερα παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο τους τελευταίους μήνες είναι και πάλι ζευγάρι.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!