GOSSIP

Οι Αδαμαντίδης - Κίρκη βρέθηκαν ξανά σε αστυνομικό τμήμα μετά από καβγά

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε φανερό πως ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη ήθελαν να βάλουν τέλος στη νομική διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους μετά την καταγγελία της Βαρβάρας εις βάρος του τραγουδιστή για χρήση βίας και οι δυο τους δήλωναν φουλ αγαπημένοι και η Βαρβάρα ακολουθούσε το Θέμη στις συναυλίες του ανά την Ελλάδα και αυτός της αφιέρωνε τραγούδια. Τώρα όμως λέγεται πως οι δυο τους είχαν νέο φραστικό επεισόδιο που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο protothema.gr ο λαϊκός τραγουδιστής είχε νέο διαπληκτισμό με τη σύντροφό του, ωστόσο, το θέμα «έληξε» τελικά μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη είχαν έναν καυγά το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας.

Παρόλα αυτά, δεν δόθηκε συνέχεια και δεν κατατέθηκε μήνυση από καμία πλευρά, αφού οι  ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κατά διάρκεια της παραμονής τους στο τμήμα τα βρήκαν.

Υπενθυμίζεται πως την 1η Ιουλίου η Βαρβάρα Κίρκη είχε καταγγείλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για σωματική κακοποίηση, με την υπόθεση να παίρνει τη δικαστική οδό. Τότε πάλι το ζευγάρι αποφάσισε να αποσύρει τις μηνύσεις και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!