GOSSIP

"Πόλεμος για τη... μαρκίζα" λένε πως ξέσπασε μεταξύ των Μαζωνάκη - Σχοινά

Για δεύτερη συνεχή φορά αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο και πλέον φουντώνουν οι φήμες πως έχει ξεσπάσει... πόλεμος για την μαρκίζα, ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές.

Συγκεκριμένα, εδώ και εβδομάδες είχε ανακοινωθεί πως οι δυο τραγουδιστές θα εμφανίζονταν μαζί στο Κέντρο Αθηνών και πως η πρεμιέρα θα γίνονταν στις 10/9.


Αυτή η πρεμιέρα αναβλήθηκε, με τους υπεύθυνους να λένε πως δεν ήταν όλα έτοιμα και έτσι προγραμματίστηκε νέα πρεμιέρα για χθες Πέμπτη 15/9.


Ωστόσο ούτε αυτή η πρεμιέρα έγινε και μάλιστα ο κόσμος, που είχε κάνει κρατήσεις, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή για την νέα αναβολή.


Η ίδια εκπομπή άφησε... αιχμές πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους δυο τραγουδιστές και δυσαρέσκεια από την πλευρά του Διονύση Σχοινά για τη θέση που έχει το όνομά του στις αφίσες.

 

Η Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης πως δημιουργήθηκαν διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών.

Όπως χαρακτηριστικά είπε επίσης η παρουσιάστρια, η Καίτη Γαρμπή πήγε το βράδυ της Πέμπτης να παραλάβει το σύζυγό της Διονύση Σχοινά από το νυχτερινό κέντρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!