GOSSIP

Η Μπέσσυ Αργυράκη δεν θέλει να κάνει ντουέτα με τον Ασημακόπουλο στο J2US

Το τηλεοπτικό σόου J2US ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα, αλλά σήμερα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πως υπήρξαν προβλήματα με ένα από τα ζευγάρια που σχεδίασε να έχει επί σκηνής η παραγωγή του σόου, καθώς η Μπέσσυ Αργυράκη αρνείται να κάνει ντουέτα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η εκπομπή της Σκορδά, αρχικά παρουσίασε ένα βίντεο με νέες δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου, όπου ο σχεδιαστής ρούχων και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για την πιθανότητα συμμετοχής στο Survivor All Star, αλλά και για τις... ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει βιώσει από φαν του.


Οι συνεργάτες της Φαίης, επιβεβαίωσαν δε την είδηση που θέλει τον Ασημακόπουλο, να συζητά την τηλεοπτική συμμετοχή του τόσο στο Survivor All Star όσο και στο J2US και τότε ακούστηκε πως η Μπέσσυ Αργυράκη δεν τον θέλει πλάι της στο σόου με τα ντουέτα, καθώς, όπως ακούσαμε στο σχετικό ρεπορτάζ, δεν της ταιριάζει και δεν της αρέσει φωνητικά (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Το ίδιο ρεπορτάζ, είπε πως η Μπέσσυ Αργυράκη ζήτησε να αλλάξει παρτενέρ μετά τις σχετικές πρόβες και ο Ασημακόπουλος πιθανά δεν θα είναι στο J2US


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!