GOSSIP

Νέο ξέσπασμα κατά της Αντωνά έκανε ο Εμμανουήλ [βίντεο]

Δίχως τέλος δείχνει να είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο γνωστό μακιγιερ και πρώην παίκτη του Survivor Κωσνταντίνο Εμμανουήλ και την αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έριξε νέα πυρά προς την Μαρία Αντωνά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και χρησιμοποίησε και πάλι πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, τη νύχτα της Παρασκευής, ο γνωστός makeup artist και πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να πάρει εκ νέου θέση για την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη και να προχωρήσει σε μια σειρά από ιστορίες στα social media. «Είπα ότι για αυτό το θέμα δεν θα ξαναμιλήσω αλλά πραγματικά με πνίγει το δίκιο. Είμαι ως εδώ και νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να πάρω άλλη μια φορά θέση».

«Εξήγησα στην Σοφιάννα, όταν βγήκα από το Survivor και μιλούσαμε δυο ώρες, ότι ο Άρης και η Μαρία την χρησιμοποιούν και μετά θα την πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα.Με ρώτησε τι εννοώ και της είπα, «σε έστειλε ο Άρης να πας να βρεις την Μαρία και να βγάλετε story για να το πέξετε ότι δεν τρέχει τίποτα και να βγω εγώ ο τρελός και ο ψεύτης, αλλά μόλις βγει ο Άρης θα δεις ότι δεν θα σου μιλάει». Και τελικά τα πράγματα έγιναν έτσι όπως της τα είπα» σημείωσε, αρχικά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Βλέπω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ το τι βρισίδι μου έριχνε καθημερινά σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα. Για αυτό έπαιζαν κάθε μέρα στην εκπομπή τι κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ανέβηκαν δυο, τρεις μοναδούλες. Οι οποίες και ξανάπεσαν μόλις βγήκα από το Survivor. Αν δεν ήθελες κοπελιά να πεχτεί το θέμα και να ανακυκλωθεί τόσο πολύ, θα μπορούσες να πεις στην εκπομπή που ήδη σου έχουν δώσει μια θεσούλα να μην παίζεται το θέμα αλλά εσύ γούσταρες γιατί παίρνεις διαφήμιση από μένα και σε έμαθε λίγο παραπάνο ο κόσμος» συμπλήρωσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!