GOSSIP

Όλα όσα έγιναν στη βάφτιση των δίδυμων των Μπόμπα - Τανιμανίδη

Στο νησί της Μυκόνου βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και στο μυστήριο που έγινε χθες Σάββατο στον Πλατύ Γιαλό, βρέθηκε καλεσμένος και ο Γιώργος Μαυρίδης, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στην κόντρα του με τον άλλοτε κολλητό του και συμπαρουσιαστή του Σάκη Ταμινανίδη.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης συνδέονται με μια φιλία ετών η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την ταξιδιωτική τους εκπομπή World Party, ενώ έκτοτε οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν, με τον Γιώργο Μαυρίδη να έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις για το τέλος της φιλίας τους.

Όλα τα παραπάνω ανήκουν στο παρελθόν, αφού η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στην βάφτιση των διδύμων έδωσε και επίσημα τέλος στην κόντρα τους. Μάλι

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, παρέα με τον Γιώργο Κατσινόπουλο ο οποίος ήταν επίσης ανάμεσα στους προσκεκλημένους του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Η βάφτιση ήταν λαμπερή με πολλούς νονούς καθώς το κάθε κορίτσι είχε τέσσερις νονούς.

Τη Φιλίππα βάφτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Από την άλλη, την Αριάνα βάφτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.

 

Ακολούθησε μεγάλο γλέντι



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!