GOSSIP

Η Kate είπε πως τα παιδιά της προσπαθούν να καταλάβουν το θάνατο της Ελισάβετ

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως στη σημερινή κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, παρόντες θα είναι και ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας της Ουαλίας, όπως είναι πλέον ο τίτλος των William και Kate και η ίδια η Kate Middleton αποκάλυψε πως τα παιδιά της παλεύουν να διαχειριστούν αυτό που συνέβη στην προγιαγιά τους.

Η Kate βρέθηκε πρόσφατα στη δεξίωση που έγινε για αξιωματούχους της Κοινοπολιτείας εν όψει της σημερινής κηδείας, όπου θα παραβρεθούν και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία αποκαλούσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ Gan Gan, ενώ είχαν παραβρεθεί και στην κηδεία του προπάππου τους, πρίγκιπα Φίλιππου πριν από σχεδόν 1,5 χρόνο.


Εκεί η Kate φέρεται να είπε πως ο 4χρονος γιος της Louis κάνει διαρκώς ερωτήσεις για την προγιαγιά του και το θάνατό της και προσπαθεί να καταλάβει τί συνέβη.


Προβληματισμένος είναι και ο πρίγκιπας George και σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο κυβερνήτης της Αυστραλίας David Hurley, η Kate Middleton του είπε πως ο 9χρονος πρίγκιπας τώρα κατάλαβε πόσο σημαντικό πρόσωπο ήταν η προγιαγιά του.


Ο μικρός Louis όμως δεν μπορεί να καταλάβει τί συνέβη και ρωτά αν θα παίζουν παιχνίδια με τη βασίλισσα όταν θα πάνε στο Balmoral.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!