GOSSIP

Η Γαρμπή πέταξε μεγάλη... σπόντα για τον Μαζωνάκη και την κόντρα με τον Σχοινά

Νέες τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή και όταν ρωτήθηκε για την ματαίωση της συνεργασίας του συζύγου της Διονύση Σχοινά, με τον επίσης δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη, η ίδια πέταξε μια ατάκα... όλο νόημα, που προφανώς είχε αποδέκτη τον "Μαζώ".

Θυμίζουμε πως οι δυο τραγουδιστές είχαν προγραμματίσει κοινές εμφανίσεις σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο, αλλά μετά από δύο ακυρώσεις της πρεμιέρας και αφού ακούστηκαν πολλά για κόντρα των δύο αντρών και καβγάδες στις πρόβες, τελικά ανακοινώθηκε πως ο Σχοινάς αποχωρεί από το σχήμα.


Η Καίτη Γαρμπή, όταν κλήθηκε από δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής να σχολιάσει αυτό το θέμα, η ίδια επέλεξε να πει τα ακόλουθα:  «Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό, γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πολύ σωστός, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα πρόσθεσε: «Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ. Εγώ από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κύριο Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!