GOSSIP

Η Βίκυ Καγιά απάντησε στα σχόλια που έκαναν οι Πατούλη και Χριστοπούλου

Σφοδρότατη κριτική έχουν ασκήσει στο νέο κύκλο του GNTM, διάφορα πρόσωπα, αλλά μερικά από τα πιο... αιχμηρά σχόλια τα ακούσαμε από την Μαρίνα Πατούλη και την πρώην συνεργάτιδα του ριάλιτι μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα Πατούλη, αποκάλεσε "τηλεοπτικό σκουπίδι" το GNTM, ενώ μίλησε υποτιμητικά και για τη Βίκυ Καγιά, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου, από τον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά "Πρωινό μας" έκανε επίσης επικριτικά σχόλια, για την στάση της παρουσιάστριας και ειδικά για την περίπτωση της οντισιόν της 18χρονης Κύπριας Αθηνάς, ανέφερε πως μέχρι και ο Γιώργος Καράβας κατέβασε το κεφάλι από ντροπή για τα σχόλια που έκαναν οι άλλοι κριτές στο νεαρό μοντέλο.


Η ίδια η Βίκυ Καγιά, με νέες δηλώσεις της απάντησε σε αυτά τα αρνητικά σχόλια.

«Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία. Είναι δικαίωμά της να το λέει έτσι δημόσια, αλλά από την άλλη δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα αυτή η εκπομπή για πάρα πολλούς λόγους», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε στη συνέχεια σε ερώτηση για τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου: «Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος.

Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός».

Μπορείτε να δείτε εδώ τα όσα είπε

Στην ίδια εκπομπή είδαμε και δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου ο οποίος αρκέστηκε σε μία φράση, δίνοντας του δική του απάντηση για όλα όσα λέγονται.

«Πάμε παρακάτω», σχολίασε σχετικά με τα σχόλια της Μαρίνας Πατούλη, του Λάκη Γαβαλά και της Έλενας Χριστοπούλου.

«Η Βίκυ Καγιά δεν έχει να αποδείξει τίποτα, θα έπαιρνα μαθήματα σκληρής δουλείας, ταλέντου και ηθικής», κατέληξε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!