MEN'S GUIDE

Και ο Brad Pitt λάνσαρε δική του σειρά καλλυντικών με βάση τα σταφύλια

Ο πασίγνωστος χολιγουντιανός αστέρας Brad Pitt, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των celebrtiies που αποφάσισαν να λανσάρουν δικό τους brand καλλυντικών.

Το brand λέγεται Le Domeine και υπόσχεται να προσφέρει μια σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, που αξιοποιούν τα αντιοξειδωτικά που βρίσκει κανείς στα σταφύλια.


Ο σταρ, που εδώ και χρόνια έχει νομική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie, όχι μόνο για θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά τους, αλλά και για περιουσιακά ζητήματα, με επίκεντρο το Château Miraval , την εξοχική έπαυλη και αμπελώνα που είχε αγοράσει το ζευγάρι στη Γαλλία, αποφάσισε να αξιοποιήσει τα σταφύλια της Γαλλίας για να δημιουργήσει το Le Domaine.


Έτσι ένωσε τις δυνάμεις του με την οικογένεια οινοποιών Perrin (έχουν συνεργαστεί και για να παράγουν κρασί), αλλά και με τον καθηγητή Οινολογίας Pierre-Louis Teissedre του Πανεπιστημίου του Μπορντό και μαζί επέλεξαν τις ποικιλίες σταφυλιών που έχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά για να χρησιμοποιηθούν για τα καλλυντικά του σταρ.


Μάλιστα λέγεται πως η σχετική έρευνα ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια.


Το σχετικό site le-domaine.com παρουσιάζει αυτή τη στιγμή 4 προϊόντα, με αρκετά... τσιμπημένες τιμές, που ξεκινούν από τα 70 ευρώ για μια καθαριστική emultion και φτάνουν τα 350 ευρώ για ένα ενυδατικό serum.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!