TV BITS

ΣτΟργή: Την Δευτέρα 26/9 θα κάνει πρεμιέρα στις 23:00 στο ΣΙΓΜΑ

Λίγες μόνο μέρες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα μιας από τις πιο πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές της νέας σεζόν. Η σειρά ΣτΟργή, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 23.00 στο ΣΙΓΜΑ και αναμένεται να καθηλώσει τους πάντες.

Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο. Ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που έχουν ένα και μόνο κοινό: βρήκαν την οργή μέσα στη στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων.

 

«Στοργή» ονομάζεται το κοινωνικό δράμα που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ αυτή τη σεζόν και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, χρειάζεται να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.

 

Στη σειρά «ΣτΟργή» πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου που υποδύεται τη Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, τη Γιατρό, όπως την αποκαλούν όλοι. Μια δυναμική και δυνατή γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και ίσως διαχρονικότερου, κοινωνικού προβλήματος: της βίας. Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας - ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η Γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας.

 

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν οι: Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα), Μαρίλια Μητρούση (Άννα).

 

Την ομάδα του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου που διευθύνει η Γιατρός, στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

 

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, ο Νίκος Καραθάνος.

 

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου

 

Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου

 

Απόδοση - Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή

 

Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

 

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 – ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

«Η ρόδα του λούνα παρκ»

 

Η Ελένη, φτάνοντας ανήσυχη στο σπίτι της μητέρας της, διαπιστώνει ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Τρομαγμένη από το γεγονός, την πηγαίνει στην Γιατρό, αναζητώντας βοήθεια. Η μητέρα της, η Μάρω, αρχικά είναι απρόθυμη να μιλήσει, αλλά η Γιατρός καταφέρνει να εκμαιεύσει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν της που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση…

Στο μεταξύ, στο ιατρείο φτάνει ένα νέο ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, που βρίσκεται σε διάσταση. Όπως αποκαλύπτεται, ο Γιάννης έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι. Η Γιατρός, αν και αρχικά σκέφτεται να τον καταγγείλει, αποφασίζει τελικά να τον αναλάβει για να τους βοηθήσει.

Δείτε εδώ το τρέιλερ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!