GOSSIP

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Σταμάτης Κόκοτας - Τα νεότερα για την υγεία του

Ανησυχία προκάλεσε στους αμέτρητους θαυμαστές του η είδηση πως ο 85χρονος τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας νοσηλεύεται σε αθηναϊκό νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Η είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 21/9, με δημοσιεύματα μα αναφέρουν την εισαγωγή του τραγουδιστή στο νοσοκομείο, ωστόσο τώρα μάθαμε πως ο τραγουδιστής νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες, αλλά ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Σήμερα στην εκπομπή του Λιάγκα, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή και επίσης τόνισε πως εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο και όχι την Τετάρτη, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό. 

«Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ήδη από το περασμένο Σάββατο. Ένιωσε αδιαθεσία και είχε και ανέβασε και δέκατα και επειδή το πρώτο που σκέφτηκε η οικογένεια είναι ο κορονοϊός, παρόλο που είχε κάνει και την 4η δόση, επειδή αγχώθηκαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί κρίθηκε σκόπιμο για προληπτικούς λόγους να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων. Τα συμπτώματα έχουν ξεκινήσει να υποχωρούν από τη στιγμή που του χορηγήθηκε αντιβίωση, άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αύριο να πάρει εξιτήριο», είπε ο δημοσιογράφος του «Πρωινού».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!