GOSSIP

Είδαμε για πρώτη φορά την Khloe Kardashian αγκαλιά με το γιο της [εικόνες]

Πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστό πως η Khloe Kardashian έγινε μαμά για δεύτερη φορά, καθώς ήρθε στον κόσμο, μέσω παρένθετης μητέρας, ο γιος της, αλλά τώρα είδαμε μαμά και γιο μαζί, καθώς τα πλάνα από τη γέννηση του γιου της, μεταδόθηκαν αποκλειστικά στο ριάλιτι των Kardashians στο Hulu, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης.

Η Khloe, έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, την True, με τον μπασκετμπολίστα  Tristan Thompson με τον οποίο όμως χώρισε μετά την αποκάλυψη αλλεπάλληλων απιστιών που είχε κάνει ο παίκτης του NBA.


Ο ίδιος αποφάσισε να παροτρύνει την Khloe τον περσινό φθινόπωρο να δεχτεί να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, μολονότι, ο ίδιος έγινε μπαμπάς τον περσινό Δεκέμβριο, αφού ένα μοντέλο με το οποίο είχε δεσμό έφερε στον κόσμο το γιο του Theo.


Το δεύτερο παιδί που απέκτησαν με την Khloe, γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 στο Λος Άντζελες και το ριάλιτι των Kardashians μετέδωσε πλάνα από τον τοκετό και έδειξε πως η Khloe δεν ήθελε να είναι ο Tristan στην αίθουσα τοκετού, αλλά προτίμησε να είναι εκεί η αδελφή της Kim και είδαμε για πρώτη φορά την Khloe να ποζάρει αγκαλιά με το αγοράκι της.


Στο ριάλιτι, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, είδαμε πως η Khloe επέτρεψε τελικά στον Tristan να δει το νεογέννητο γιο του λίγες μέρες μετά τη γέννα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!