GOSSIP

Είδαμε τον Χρήστο Σαντικάι να απολαμβάνει στιγμές με το νεογέννητο γιο του

Την περασμένη Τετάρτη η Λάουρα Νάργιες έγινε μαμά για πρώτη φορά και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι - καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι και ο νεαρός μουσικός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την άφιξη του γιου του.

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού μουσικού παραγωγού, τραγουδιστή και συνθέτη Χρήστου Σαντικάι λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου του που θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Ο ίδιος περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με το νεογέννητο μωράκι του και μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου,  ο Σαντικάι ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο κατά το οποίο κρατάει τον μικρό στην αγκαλιά του μιλώντας σε βίντεο κλήση με φίλο του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!