GOSSIP

Η Τζούλια δημοσίευσε για πρώτη φορά πόζα της πλάι στο σύντροφό της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και πως ετοιμάζεται να αποκτήσει μια κορούλα, αλλά δεν έχει αποκαλύψει και πολλά για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Όπως αναφέρει το fthis.gr τo μοντέλο, σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, ενώ για πρώτη φορά ανέβασε φωτογραφία με τον σύντροφό της, του οποίου φρόντισε ωστόσο να κρύψει το πρόσωπο.

Οι δυο τους είναι ένα χρόνο μαζί, ωστόσο δεν ξέρουμε για εκείνον πολλές πληροφορίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε μιλήσει στο Glance.gr και τη Μαίρη Καράμπελα, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της: «Είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. 

Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!