GOSSIP

Η Αλεξανδράκη έγινε έξαλλη και απειλεί με μηνύσεις - Στο πλευρό της η Τούνη

Εκτός εαυτού βγήκε το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, όταν διάβασε ανυπόστατα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η ίδια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, πραγματικά... εξερράγη και μέσω stories στο Instagram, όχι μόνο δεν έκρυψε την οργή της και μίλησε με σκληρή γλώσσα για όσους γράφουν τέτοια fake news, αλλά απειλεί και με μηνύσεις.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Την άμεση συμπαράστασή της έσπευσε να προσφέρει και η καλή φίλη της και σύντροφος του αδελφού της Ιωάννα Τούνη, η οποία, είναι έγκυος και ενώ βρίσκονταν για επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο, έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό της Δήμητρας.

 

«Αυτό το κορίτσι ειλικρινά δεν το λυπάστε; Να παρατάει τις διακοπές του, να την αγχώνετε στην κατάστασή της; Να τους κουβαλάτε εδώ και να κάνετε αυτά τα πράγματα; Ντροπή! Ιωάννα μου είμαι εντάξει, τουλάχιστον επιβεβαίωσε το εσύ γιατί εμένα δε με πιστεύουν».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!