TV BITS

Πρωινό μας: Ο μεγάλος καβγάς στο GNTM για την καθαρόαιμη κυπριακή ομορφιά

Μια απίστευτη έκρηξη νεύρων είχε στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM η νέα κριτής του σόου Σοφία Χατζηπαντελή, και ο απίστευτος καβγάς που έστησε το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο, με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής για την "καθαρόαιμη κυπριακή ομορφιά" προκάλεσε πολλά σχόλια σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά.

Αφορμή για την... έκρηξη νεύρων της Χατζηπαντελή, στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Σωφρονίου για την ομορφιά μιας Κυπραίας!


Η Χατζηπαντελή έγινε έξαλλη επειδή ο Σωφρονίου είπε πως σε μια νεαρή διαγωνιζόμενη από την Κύπρο: «Έχεις ένα πολύ ωραίο look που δεν ξέρω που να το κατατάξω. Είσαι Κυπραία; Είσαι  από τον Αμαζόνιο; Είσαι από το South America; Είσαι Native Indian...;» είπε ο Τάσος και η Σοφία από την άλλη είπε στην ίδια κοπέλα πως όταν πάει στη θάλασσα βλέπει πέντε κοπέλες σαν αυτή!


Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας απίστευτος καβγάς για το κυπριακό beauty!


Αυτός ο καβγάς προκάλεσε πολλά σχόλια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την Έλενα Χριστοπούλου, να λέει πως πλέον το GNTM έχει γυρίσει στους κριτές και πως είναι ριάλιτι και δεν έχει καμιά σχέση με τα όνειρα κοριτσιών να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ.


Μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!