GOSSIP

Ο Αργυρός μίλησε για τον Μουζουράκη και τη συναυλία του με τον 50 Cent

O Κωνσταντίνος Αργυρός, ετοιμάζεται για την τηλεοπτική πρεμιέρα του The Voice of Greece, όπου και φέτος θα καθίσει στην καρέκλα του coach, αλλά και για τη σημερινή συναυλία του όπου θα συναντηθεί επί σκηνής με το διάσημο ράπερ 50 Cent και ο ίδιος μίλησε για αυτή τη συναυλία, αλλά και για τα όσα ακούγονται περί κόντρας του με τον Πάνο Μουζουράκη.


Όσον αφορά στην παρουσία του στο θέατρο Άλσος τόνισε: «Αγαπάω Άννα Βίσση, μαζί της ξεκίνησα».

Σε ερώτηση που του έγινε για την επερχόμενη συναυλία του με τον 50 Cent: «Νοιώθω πολύ όμορφα, όλα καλά. Δόξα το Θεό, έχουμε την υγεία μας».



Τέλος μιλώντας για τον Πάνο Μουζουράκη και τις σχέσεις μεταξύ τους: «Δεν τα χάσαμε ποτέ για να τα βρούμε με τον Πάνο Μουζουράκη. Τον χειμώνα έρχονται ωραία πράγματα».

Δείτε το βίντεο στο protothema.gr

Υπενθυμίζεται ότι τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους δύο τραγουδιστές να μην έχουν καλές σχέσεις, ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Μουζουράκης φιλοξενήθηκε στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Δεν ξέρω εάν θα έρθει στο The Voice, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος».

Σε απάντηση όλων όσων είχε σημειώσει ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τοποθετήθηκε και ανέφερε: «Ο Μουζουράκης μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα, να μην είχε ξυπνήσει. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, ελπίζω να το είπε καλοπροαίρετα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!