GOSSIP

H Τούνη σε νέα πόζα της επιδεικνύει την πολύ φουσκωμένη κοιλιά της

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η ίδια φροντίζει με τις αναρτήσεις της να δείχνει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλιά της, ενώ παράλληλα φρόντισε προκαταβολικά να... βουλώσει όσα στόματα σκόπευαν να σχολιάσουν τις πόζες που ανεβάζει στα social media κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή influencer πρόσφατα βρέθηκε στο Μιλάνο, χωρίς όμως να έχει πλάι της το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα, για να βρεθεί πλάι στη φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη, που αναστατώθηκε με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!


Η Ιωάννα, τώρα συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram πόζες της από το Μιλάνο, όπου φορά outfits που αφήνουν σε κοινή θέα τη φουσκωμένη κοιλιά της.


« Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ» έγραψε πριν 3 μέρες η Ιωάννα ποζάροντας με ένα λευκό cut out φόρεμα.


Και το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε νέες πόζες της από το Μιλάνο, όπου επιδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλιά της σε όλο της το μεγαλείο!


«If I change it's for myself» (αν αλλάζω είναι για τον εαυτό μου) έγραψε στη λεζάντα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!