GOSSIP

Θυμάστε την Καλένα από τοThe Voice; Τώρα κυκλοφορεί δικό της τραγούδι

Τον Οκτώβριο του 2020, η Καλένα (Κατερίνα Κτίστη) εμφανίστηκε στις Blind Auditions του The Voice of Greece και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον Ημιτελικό και τώρα κυκλοφορεί το δικό της τραγούδι.

Ο πρώτος που είχε γυρίσει τότε την καρέκλα του, ακούγοντας την Καλένα να ερμηνεύει το Shallow της Lady Gaga, ήταν ο Πάνος Μουζουράκης και με τη δική του ομάδα η Καλένα έφτασε μέχρι τον Ημιτελικό. (δείτε εδώ βίντεο από εμφάνισή της στο The Voice) 


Τώρα η Kalena,  μας χαρίζει το πρώτο της τραγούδι, με στίχους και μουσική από την ίδια. Κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες από την 1η Οκτωβρίου.

Το «Κράτα Με», όπως λέει, «είναι ένα κομμάτι αφιερωμένο σε όλους τους έρωτες του καλοκαιριού. Κάθε τέλος Αυγούστου, συζητάω με τις φίλες μου για το πως περάσαμε στις διακοπές μας. Για ‘εκείνους που γνωρίσαμε. Για το ότι έπρεπε να γυρίσουν στην πόλη τους και εμείς πίσω στην Αθήνα. Μακάρι να είχαμε ακόμα μια μέρα διακοπών έτσι ώστε να συνεχιστούν οι ιστορίες μας».

Στίχους και μουσική έχει γράψει η ίδια. Το κομμάτι έχει επιμεληθεί ο Νίκος Αγγλούπας και οι κιθάρες είναι από τον Ιωσήφ Μοσχόπουλο.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video που ενσαρκώνει την έννοια summer nostalgia.

Το Τραγούδι της Kalena μπορείτε να το βρείτε:

Youtube 
Spotify

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALENA (@kalenamusic)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!