GOSSIP

Ο Σούρας αποκάλυψε που σκόρπισαν τις στάχτες της Μάρθας Καραγιάννη

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ήταν ένας από τους επιστήθιους φίλους της αείμνηστης ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη και μαζί με άλλους επίσης στενούς φίλους της ηθοποιού, ανέλαβαν το θλιβερό έργο της οργάνωσης της κηδείας και της αποτέφρωσης της σορού της ηθοποιού, όπως η ίδια επιθυμούσε και τώρα αποκάλυψε σε ποιο σημείο τους είχε πει να σκορπίσουν τις στάχτες της.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου, η αείμνηστη ηθοποιός είχε ζητήσει να σκορπίσουν την τέφρα της στο Κερατσίνι και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να ακούγεται το τραγούδι «Δραπετσώνα».

«Η τελευταία επιθυμία της Μάρθας ήταν να σκορπίσουμε την τέφρα. Αυτό έγινε στο Κερατσίνι. Αν με ρωτήσετε πού ακριβώς, δεν ξέρω να σας πω. Όχι, δεν ήθελε άδεια να γίνει στο Κερατσίνι γιατί εμείς πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος, πολύ απόμερο, ήταν ένα πολύ μικρό λιμανάκι, η Ντόρα Δούκα κι εγώ, κανένας άλλος, και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε.

Η Μάρθα μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εκεί είναι τα παιδικά της χρόνια, εκεί πήγε σχολείο, εκεί ξεκίνησε το χορευτικό της ταλέντο, βλέποντας θιάσους τα καλοκαίρια. Εκεί μεγάλωσε η Μάρθα και αυτή ήταν η επιθυμία της. Στη θάλασσα ρίξαμε την τέφρα της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σούρας.

Ο Δημήτρης Σούρας είπε στη συνέχεια: «Ήταν ένα απόμερο λιμανάκι, πάρα πολύ μικρό με κάτι βράχια που δυσκολευτήκαμε πολύ να ανέβουμε, αλλά τα καταφέραμε. Και το ρίξαμε στη θάλασσα και ακουγόταν το τραγούδι «Δραπετσώνα» που ήταν το αγαπημένο τραγούδι της Μάρθας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!