GOSSIP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει άμεσα πολιτικό γάμο

Έτοιμη να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με το σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λέγεται πως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που σύντομα θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, αλλά τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως σύντομα, πριν τη γέννα, θα γίνει ο πολιτικός γάμος του ζεύγους.

Το πρωί της Πέμπτης 29 Σεπτέμβριου στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψαν ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύονται σύντομα με πολιτικό γάμο.

Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ για τον γάμο του ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν προχωρήσει όλες τις διαδικασίες, ενώ κρατούν μυστική την ημερομηνία του γάμου τους.

Σύμφωνα με την εκπομππή της Καινούργιου, χρειάζονται δύο άδειες ΔΕΚΟ από τον Δήμο που ζουν και οι δύο άνθρωποι που θέλουν να παντρευτούν, δημοσίευση σε εφημερίδα καθημερινή που κυκλοφορεί Πανελλαδικά, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ληξιαρχειακή πράξη γέννησης, δύο παράβολα των 18 ευρώ και τις δύο ταυτότητες.

«Καταλαβαίνουμε ότι ο πρώτος γάμος θα είναι πολιτικός, μετά είπαμε θα κάνουν κάτι μεγάλο, έναν θρησκευτικό γάμο, με το καλό να τους έρθει και το μωράκι», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για το θέμα και πρόσθεσε: «Άντε με το καλό και στα δικά μας οι ελεύθερες».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!