GOSSIP

Η Άβα Γαλανοπούλου τελείωσε τη νομική κόντρα της με πρώην σύντροφό της

Τέλος μπήκε στην πολυετή νομική κόντρα που είχε η 55χρονη ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, με έναν πρώην σύντροφό της, τον οποίο η ίδια κατηγορούσε πως της είχε καταχραστεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό το οποίο ξεπερνά τα 1.200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, η διαμάχη με τον πρώην αγαπημένο της έληξε εξωδικαστικά.

Κατά τη συνεδρίαση στο Εφετείο, χθες 28 Σεπτεμβρίου, οι δύο πλευρές συμβιβάστηκαν. Η Άβα Γαλανοπούλου προτίμησε αυτή τη λύση, προκειμένου να μη συνεχιστεί άλλο ο δικαστικός αγώνας που κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 6 ετών με αναστολή και στην καταβολή των 250.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε πει πως έδωσε όλα τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει από 18 ετών στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι λογιστής επειδή του είχε εμπιστοσύνη.

«Κάναμε μαζί κάποια εταιρία. Του έδωσα τα λεφτά μου για να κάνει επενδύσεις που θα μου επέφεραν εμένα κάποια κέρδη. Όταν του ζήτησα αποδείξεις, ξεκίνησε να μου λέει παραμύθια. Θα μου επιτρέψετε τη φράση την πολύ λαϊκή, να “κόβει λάσπη”. Μπήκα στα νοσοκομεία πολλές φορές. Κατόπιν γράφτηκε κάτι για νευρική ανορεξία. Μα αυτό προήλθε από όλο αυτό που ζούσα. Έβγαλα πολλά λεφτά από τη δουλειά μου και όλοι οι κόποι μου πήγαν χαμένοι. Δεν ζούσα μια ζωή με χλιδή, δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο. Λιτή ζωή, ποτέ δεν ήμουν του life style… Είναι κόλαση η καθημερινότητά μου. Είναι τρομερό.... Ήταν ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκα. Εκεί ήταν η προδοσία για μένα. Τον ερωτεύτηκα βέβαια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε κι εκείνος ή ότι όλα έγιναν βάση σχεδίου...Αποφάσισα να ζήσω. Είναι μεγάλη αμαρτία αυτό που θα πω, αλλά δεν ήθελα να ζω. Μου έδωσε πολλή αγάπη η οικογένεια. Η αγάπη με ξαναέβγαλε στη ζωή».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!