MEN'S GUIDE

Ο Μαζωνάκης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του με το πιο... ακραίο hair look

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, έχει αποδείξει άπειρες φορές πως δεν διστάζει να πειραματίζεται με τη Μόδα και να υιοθετεί εκκεντρικά looks, αλλά το νέο του hair look με το οποίο εμφανίστηκε επί σκηνής στην πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, πραγματικά ενθουσίασε τους φαν του.

Μετά από δύο αναβολές της πρεμιέρας του και το ντόρο που προκλήθηκε για τη λήξη της προγραμματισμένης συνεργασίας του με το Διονύση Σχοινά, ο Μαζωνάκης, έκανε τελικά πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης και οι φαν του τον αποθέωσαν.


Ο ίδιος λίγο πριν ανέβει επί σκηνής, φρόντισε μέσω Instagram να μας δείξει το νέο hair look του.

 


«Η πεπατημένη δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη…» έγραψε στη λεζάντα και όπως θα δείτε ο τραγουδιστής έκανε ντεκαπάζ στα μαλλιά του και απέκτησε σκουρόχρωμες βούλες, υιοθετώντας ένα πολύ ακραίο... animal print hair look,στο κοντοκουρεμένο κεφάλι του.


H αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο hair look το έχουμε δει και στις πασαρέλες μεγάλων Οίκων Μόδας, όπως το θρυλικό πια leopard hair look που είχε δείξει το 2019 ο Οίκος Versace, ενώ το μακρινό 1998 ένα ανάλογο hair look είχε υιοθετήσει ο άσος των γηπέδων μπάσκετ Dennis Rodman.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!