TV BITS

Love Island: Μια νέα παίκτρια μπήκε στη βίλα και προκάλεσε αναστάτωση

Το νέο ριάλιτι αγάπης Love Island του  ΣΚΑΙ και του ΣΙΓΜΑ ήδη από τα πρώτα επεισόδια αποδεικνύει πως θα είναι γεμάτο ανατροπές, αφού αρχικά στη βίλα της Τενερίφης, είδαμε στην πρεμιέρα 10 Islanders που ήδη στο φινάλε του πρώτου επεισοδίου έγιναν 11 Islanders και το βράδυ του Σαββάτου έγιναν… 12 Islanders καθώς μια γυναίκα μπήκε στο σπίτι και πιθανά θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι της αγάπης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε για μια ακόμα φορά τα πέντε ζευγάρια και τον… μοναχικό Γιώργο Γεωργίου στη βίλα του έρωτας. Η love guard του Love Island, όμως, δεν ήρθε μόνη παρά έφερε και μια… εκρηκτική έκπληξη μαζί της.

Ένας νέος πειρασμός εισέβαλε και δη με φόρα στο Love Island και αυτή τη φορά, μετά την είσοδο του Αλέξανδρου Κώτση, ήταν γένους θηλυκού Ο λόγος για την Ιωάννα που, έχοντας ήδη δει τους παίκτες – όπως αποκάλυψε – μπήκε στο παιχνίδι για να κερδίσει την καρδιά εκείνου που την έχει γοητεύσει. Η νέα εντυπωσιακή παίκτρια είναι δημοσιογράφος, κατάγεται από την Μάνη αλλά μένει στην Αθήνα τα τελευταία εννιά χρόνια.

Δείτε εδώ ένα βίντεο για τη νέα Islandler

Τα ανδρικά βλέμματα, μόλις η νέα παίκτρια έκανε την είσοδο της, έλαμψαν και φωτιές άρχισαν να φτάνουν στο χαμόγελο της Ιωάννας!

 

Η ίδια πάντως δήλωσε πως ενθουσιάστηκε με όσα και... όσους είδε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!