TV BITS

The Voice: Αυτός ο 16χρονος ενθουσίασε τους coaches που έδωσαν... μάχη

Ένας μαθητής Λυκείου, ηλικίας μόλις 16 ετών εμφανίστηκε στην πρώτη Blind Audition του φετινού 7ου κύκλου του The Voice of Greece και τρεις εκ των τεσσάρων coaches έδωσαν... μάχη για να τον πάρουν στην ομάδα τους, ενώ η Έλενα Παπαρίζου, που όμως δεν συμμετείχε στη μάχη της διεκδίκησης, ανακάλυψε μια... αναπάντεχη σύμπτωση!

 Ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης, είναι μαθητής της Β τάξης στο μουσικό Λύκειο Κορίνθου και όταν ερμήνευσε το «Beggin» οι Αργυρός, Μουζουράκης και Ρουβάς πάτησαν το κουμπί και τον διεκδίκησαν με πάθος στην ομάδα τους.

Δείτε εδώ την ερμηνεία του.


Η Παπαρίζου πάλι δεν πρόλαβε, όπως είπε, να πατήσει το κουμπί και μετά το... μετάνιωσε, αφού ανακάλυψε στην πορεία και μια περίεργη σύμπτωση για το νεαρό διαγωνιζόμενο.


Συγκεκριμένα, όταν ρώτησε να μάθει περισσότερα για το νεαρό μαθητή, ανακάλυψε πως είναι κολλητός φίλος του βαφτισιμιού της.

«Α… παιδιά είναι ο κολλητός του βαφτισιμιού μου…», είπε και πήγε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει. «Αχ, είσαι του Βασίλη μου ο κολλητός, τι ωραίες παρέες έχει… κούκλος είσαι… Δεν γύρισα, καλά… ποιος τον ακούσει αύριο τον Βασίλη», είπε ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια.

Δείτε εδώ τί είπαν οι coaches για το νεαρό διαγωνιζόμενο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!