MEN'S GUIDE

Σόλων Τσούνης: Μάθε τα fitness μυστικά του γοητευτικού ηθοποιού

Ο 41χρονος ηθοποιός Σόλων Τσούνης, αποτελεί ένα από τα πιο γοητευτικά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ και ο ίδιος δείχνει να έχει βρει το μυστικό για να διατηρείται σε φόρμα.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Παγιδευμένοι" όπου ενσαρκώνει το ρόλο του Νίκου Ασλανίδη, ενός μάλλον... αδύναμου χαρακτήρα.


Ωστόσο ο ίδιος στην πραγματικότητα είναι πολύ δυναμικός και μάλιστα δείχνει να έχει καταφέρει να βρει μια ισορροπία στη ζωή του και να είναι fit και υγιής και δενε το ΄βάζει εύκολα κάτω

«Όταν δω ότι με παίρνει από κάτω και μια δυο μέρες είμαι χάλια, την τρίτη θα πιέσω τον εαυτό μου να σηκωθεί. Ακόμη και στα κιλά, αν δω ότι ξεφεύγω, την ίδια στιγμή θα πω ότι από αύριο αυτό θα τελειώσει...» είχε πει σε συνέντευξή του.


Στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει εξομολογηθεί πως αντιμετώπιζε θέμα με τα κιλά του και πως είχε μια... εμμονή με την εικόνα του και είχε φτάσει να ζυγίζει 20 κιλά παραπάνω από σήμερα.


«Μικρός πέρασα από μια φάση που ήμουν ανασφαλής και έξω μου ήθελα να δείχνω πολύ δυνατός. Τότε πλακωνόμουν στη γυμναστική και είχα φτάσει 20 κιλά παραπάνω από αυτά που είμαι τώρα. Πλέον που μέσα μου αισθάνομαι δυνατός και ασφαλής, με νοιάζει να έχω ένα υγιές σώμα, αλλά δεν με νοιάζει να δείχνει και το έξω μου δυνατό...» είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ.


Πλέον ο Σόλων Τσούνης, έχει ένα fit κορμί, χωρίς όμως υπερβολικό όγκο.


Ο ίδιος φροντίζει να γυμνάζεται, αλλά χωρίς υπερβολές.


Όταν ήταν νέος αγαπούσε πολύ το skateboard, αλλά πλέον δείχνει να λατρεύει το sup αλλά και την ποδηλασία.


Παράλληλα φροντίζει να κάνει συχνές εξορμήσεις στη φύση και αγαπά την πεζοπορία, που του χαρίζει σωματική και ψυχική ευεξία.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!