TV BITS

Άγρια Γη: Ο Στέφανος παίζει το τελευταίο του χαρτί - Δείτε το trailer

Σήμερα στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ θα προβληθεί το νέο συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) φωτογραφίζει πιθανά στοιχεία που μπορεί να ενοχοποιήσουν τον Άρη (Σ. Μιχαήλ), αλλά δεν καταφέρνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα.

Παράλληλα, ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή (Θ. Μπανούσης) για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του, αλλά ο Άρης καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη).

Ο Λουκάς (Ν. Βασιλειάδης) παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου. Επισκέπτεται τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος) και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα (Ζ. Δούκα) που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει προστατεύοντας έτσι τον Αλέξη.

Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδερφό του Άρη. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πώς αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή.

 

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Δείτε εδώ το τρέιλερ

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!