GOSSIP

Δείτε τί είπε ο Χάρης Ρώμας για τον 53χρονο που κατηγορείται για το βιασμό 12χρονης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες των φρικιαστικών στιγμών που έζησε στα χέρια ενός 53χρονου, μια 12χρονη κοπέλα στον Κολωνό. Ο 53χρονος που κατηγορείται πως βίαζε τη 12χρονη υπό την απειλή όπλου, πουλούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού σε πορνογραφικά site, ενώ την εξέδιδε έναντι πληρωμής, είχε ποζάρει πλάι σε πασίγνωστα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, αλλά και του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Αττικής Χάρης Ρώμας, το απόγευμα της Δευτέρας 10/10 μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, λίγο μετά και την ανακοίνωση της διαγραφής του 53χρονου από τη ΝΔ.

«Τέρας» και «σάτυρο» τον χαρακτήρισε ο Χάρης Ρώμας στις δηλώσεις του. Σημείωσε πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση».

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν τον γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».

Στη συνέχεια περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού.

Αποκάλυψε επίσης πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση και πιθανότατα να έχει εκλεχθεί.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!