GOSSIP

Ο Λάκης Γαβαλάς τώρα "κράζει" άσχημα και τη Μαίρη Βυτινάρος του GNTM

Ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς τις τελευταίες εβδομάδες συχνά είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για την Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή που συμμετείχε φέτος στην κριτική επιτροπή του GNTM και τώρα που αυτή αποχώρησε από το σόου, έβαλε στο στόχαστρό του και τη Μαίρη Βυτινάρος, το μοντέλο με καταγωγή από την Καλαμάτα που έχει αναλάβει το ρόλο της coach.

Συγκεκριμένα ο Λάκης Γαβαλάς έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και  όταν τον ρώτησαν και πάλι για το GNTM δεν μάσησε τα λόγια του: «Κακοποιούν τη μόδα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Το πράγμα άρχισε να γίνεται τριτοκοσμικό και με στενοχωρεί πάρα πολύ. Η μόδα είναι κάτι πολύ ιερό, δεν είναι ιεροσυλία, όπως το κάνουν άλλοι.

Όλοι για το μεροκάματο πηγαίνουν. Εύχομαι να το βγάζουν ισάξια και να είναι ευτυχισμένοι ότι προσφέρουν, πριν πάνε για ύπνο το βράδυ.

Τελείωσε το κεφάλαιο Σοφία Χατζηπαντελή. Εύχομαι να πήρε followers με αυτά που έλεγα.

Λυπάμαι για τον Τάσο Σοφρωνίου, δεν θα ήθελα να είναι εκεί.

Την είδα την Μαίρη Βυτινάρος, αλλά έχουμε πιο ωραίες Ελληνίδες, εντελώς Ελληνίδες. Είναι όπως ένα σκυλάκι. Το παίρνεις και είναι από την Ουγγαρία και δεν σου έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα, έχει συνηθίσει σε άλλο κλίμα. Ακόμα και τα ζώα που είναι πιο ανθεκτικά, όταν αλλάζουν κλίμα και ιδιοσυγκρασία, δεν είναι το ίδιο πράγμα, πόσο μάλλον οι άνθρωποι», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Τρύφωνας Σαμαράς που έτυχε να βρίσκεται σε ίδιο event με τον Λάκη και μάλιστα κρατούσαν και ίδια τσάντα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!