GOSSIP

Εξερράγη ο Γιώργος Λιάγκας για τους βιαστές της 12χρονης στον Κολωνό

Μια απίστευτη έκρηξη οργής είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα της εκπομπής του, καθώς δεν άντεξε να ακούει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που καθημερινά αποκαλύπτονται για την υπόθεση της 12χρονης που τη βίαζε και την εξωθούσε σε πορνεία ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Ο παρουσιαστής μολονότι αρχικά πήγαινε να παρουσιάσει το δώρο της εκπομπής τελικά... εξερράγη!

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρομίσει η κόπρος του Αυγεία. Και μιλάμε για τα 213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Το άλλο φιντάνι που συνελήφθη, το δεύτερο, είχε τρία κοριτσάκια, το ένα ήταν στην ηλικία αυτού που βίαζε, οι αλήτες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μου σηκώνεται η τρίχα, πραγματικά. Υπήρχε ζευγάρι παντρεμένων, έχουν πιάσει οι αστυνομικοί ζευγάρι παντρεμένων, ζευγάρι, εγώ και η γυναίκα μου,  που μαζί προσέγγιζαν το 12χρονο. Δηλαδή, ήθελαν να κάνουν τρίο, το καταλαβαίνετε, με 12χρονο κοριτσάκι. Η ανωμαλία στον ύψιστο βαθμό».

«Συγγνώμη για την έναρξη, αλλά δεν μπορώ, έρχομαι φορτισμένος από τη σύσκεψη. Συγγνώμη για την ένταση», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Στην πορεία της εκπομπής ο Λιάγκας είχε και νέο ξέσπασμα νεύρων μιλώντας για την ίδια ανατριχιαστική υπόθεση: 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!