GOSSIP

Είδαμε πλάνα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η Κυβέλη του GNTM

Σήμερα έγινε γνωστή η είδηση πως η πρώην νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα όπου έχασε τη ζωή του ένας 60χρονος και τώρα είδαμε και πλάνα από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο.

Το μοντέλο, έχει συλληφθεί από τις αρμόδιες Αρχές και τώρα το protothema.gr δημοσιεύει πλάνα απο το σημείο του τροχαίου και αποκαλύπτει πως εκτός από το αμάξι του μοντέλου και το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος 60χρονος που έχασε τη ζωή του, στο τροχαίο ενεπλάκησαν και 4 ακόμη οχήματα.

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ενα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!