GOSSIP

H Καγιά απάντησε στο "κράξιμο" της Ραμόνας και σχολίασε και την Κουλιανού

Ο φετινός κύκλος του GNTM έχει προκαλέσει αναρίθμητα σχόλια με τη Βίκυ Καγιά να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Βίκυ Κουλιανού θα ήταν προτιμότερο να συμμετείχε φέτος στο σόου σε σύγκριση με άλλες επιλογές που έκανε η παραγωγή, Και τώρα η Βίκυ Καγιά απάντησε σε όλα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Καινούργιου και μεταξύ άλλων έδωσε την απάντησή της στην Ραμόνα Βλαντή, η οποία πρόσφατα δήλωσε πως η Καγιά δεν είναι fashion expert: «Δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στο τι λέει ο καθένας. Έχουν δικαίωμα να πουν αυτό που πιστεύουν. Είμαι στο χώρο από 14 χρονών, στην αρχή τα έπαιρνα προσωπικά. Μετά συνειδητοποίησα ότι όσο εκτίθεσαι ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του για εσένα. Δεν μπορείς να πείσεις όλο τον κόσμο για αυτό που είσαι. Αυτός που θα σε αμφισβητήσει θα το κάνει και αυτός που θα πιστέψεις σε εσένα επίσης».

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είναι εύκολες οι αποχωρήσεις του GNTM. Όταν έχει ο άλλος όνειρα και εμείς τους τα “σταματάμε” είναι λογικό. Αλλά έξω άμα το θες δεν γίνεται να μην το κυνηγήσεις. Αν έχεις πάθος και το κυνηγήσεις δεν χάνεις την ευκαιρία».

Και τόνισε για τη Βίκυ Κουλιανού και τη συμμετοχή της στο GNTM: «Δεν νομίζω ότι απορρίφθηκε η Βίκυ Κουλιανού. Αποφασίστηκε να είμαστε τρεις κριτές με πολλούς guest καλεσμένους. Μήπως δεν έχει έρθει η σειρά της να έρθει για guest;».

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!