TV BITS

Love Island: Μια πρώην παίκτρια του Power of Love μπήκε στη βίλα

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο Love Island και το βράδυ της Πέμπτη είδαμε να κάνει την είσοδό της μια νέα Islander που το τηλεοπτικό κοινό την έχει δει να συμμετέχει στο παρελθόν και σε άλλο ριάλιτι αγάπης.

Ο λόγος για την Τζούλια, η οποία και πια θα διεκδικήσει τον μεγάλο έρωτα στη βίλα της αγάπης. «Είμαι η Τζούλια Καραγιάννη, έρχομαι από την Αθήνα και δουλεύω στον χώρο της εστίας. Είμαι ελεύθερη τουλάχιστον πέντε χρόνια, μπορεί και λίγο παραπάνω και δεν κάνω εύκολα σχέσεις γιατί βαριέμαι πολύ».

«Το ποσοστό επιτυχίας που έχω στον ανδρικό πληθυσμό θεωρώ ότι είναι το 100%! Το ιδανικό αγόρι για μένα θέλω να έχει τρία χαρακτηριστικά σίγουρα. Να είναι ευγενικός, να είναι φιλότιμος και να έχει χαρακτήρα. Χυλόπιτα δεν έχω φάει από άνδρα και ελπίζω να μην την φάω ούτε στο Love Island» τόνισε η νέα παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης στην εισαγωγή της.

Για την… ριάλιτι ιστορία, η Τζούλια Καραγιάννη είχε πάρει μέρος το 2018 στο Power of Love του ίδιου σταθμού και είχε έρθει πολύ κοντά με τον Μιχάλη Κάββαλο. Τότε όμως στο βιογραφικό της είχε σημειωθεί, μεταξύ άλλων, πως «αν και νιώθει σέξι, παραδέχεται πως έχει φάει χυλόπιτα από άντρα ενώ δεν αντέχει καθόλου τους ζηλιάρηδες άντρες».

Δείτε βίντεο με την είσοδό της 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!