TV BITS

Love Island: Η Ιωάννα αποχώρησε οικειοθελώς για να βρει τον Γιώργο Κ.

Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η πρόσφατη απόφαση του Γιώργου Κόρκα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Love Island.

Η Ιωάννα, με το που ανακοινώθηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως ο Γιώργος Κ. αποχώρησε, εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει και η ίδια και να πάει να τον βρει στην Ελλάδα και τελικά στο χθεσινό επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης 13/10, με δάκρυα στα μάτια, επιβεβαίωσε την απόφασή της να φύγει από τη βίλα του Love Island.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έκατσα και σκέφτηκα, για μένα ο Γιώργος ήταν το στήριγμα μου εδώ μέσα και όλο αυτό που ζήσαμε ήταν 100% αληθινό. Ούτε μπορώ ούτε και θέλω να ξεκινήσω κάτι με οποιοδήποτε παιδί από εδώ μέσα, ούτε με κάποιον που θα έρθει και δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εκείνον. Δεν υπάρχει Love Island χωρίς τον Γιώργο Κόρκα είτε υπήρχε κάτι ερωτικό είτε όχι. Οπότε θέλω να πάω να τον βρω και να φύγω και γω» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα στην κάμερα του Love Island. «Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη από τη στιγμή που έμαθα ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει. Από τη στιγμή που αυτό που ζήσαμε ήταν τόσο δυνατό και τόσο αληθινό».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Στη συνέχεια, λεπτά πριν αποχωρήσει από τη βίλα του έρωτα, πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών της.


Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας ακολούθησε η είσοδος μιας νέας παίκτριας η οποία επέλεξε να είναι ζευγάρι με τον Παναγιώτη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!