GOSSIP

Η Ρούλα Κορομηλά κάνει οργισμένα tweets για τους βιαστές της 12χρονης

Η γνωστή πρώην παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και τις τελευταίες ημέρες η ίδια, όπως και το Πανελλήνιο, δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για τις φρικιαστικές αποκαλύψεις που γίνονται καθημερινά για το δράμα που βίωσε το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό από τους βιαστές του.

Η παρουσιάστρια, αρχικά στις 10 Οκτωβρίου, όταν άρχισαν οι πρώτες αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση των αλλεπάλληλων βιασμών και της εξώθησης σε πορνεία του ανήλικου κοριτσιού είχε κάνει ένα οργισμένο tweet για τους βιαστές:
«Άρρωστοι άνθρωποι. Άρρωστα ένστικτα. Καταστρέψατε τη ζωή ενός 12χρονου παιδιού. Τα τέρατα αυτά κυκλοφορούν ανάμεσα μας. «Ευυπόληπτοι οικογενειάρχες»! 200 «πελάτες» παιδοβιαστες έκλειναν ραντεβού για να βιάσουν το κοριτσάκι. Βρείτε τους όλους. Προστατέψτε τα παιδιά μας από τα κτήνη.».


Και στην πορεία όταν έγινε γνωστή η είδηση και της σύλληψης της μητέρας της 12χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε με νέο tweet:


«Όσοι νοσηροί τύποι συμπεριλαμβανομένης κ της μη-τέρας συμβάλλατε στο μαρτύριο του 12χρονου παιδιού ευχομαι να "ζήσετε" το υπόλοιπο της ζωης σας στα έγκατα της γης. Απαιτούμε ωστόσο, να ξέρουμε ποιοι είστε εσεις οι ελεεινοί τύποι που κυκλοφορείτε ανάμεσα μας με μάσκες καθωσπρεπισμού», έγραψε στην ανάρτησή της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!