GOSSIP

Ο Mente Fuerte είπε πως βλέπει τον έρωτα στα μάτια της Μαρίας Σολωμού

Εδώ και καιρό πολλά ακούγονται για το πιθανό ειδύλλιο του 30χρονου Έλληνα ράπερ Mente Fuerte και της 48χρονης ηθοποιού Μαρίας Σολωμού και τώρα ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή After Dark και στο Θέμη Γεωργαντά και δείτε τί είπε για αυτόν τον έρωτα.

Ο δημοφιλής τράπερ, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη Μαρία Σολωμού, αφού οι φήμες εδώ και αρκετό καιρό τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

«Ωραίο κορίτσι, έχω δει κάποια σήριαλ που έχει παίξει. Φοβερή ηθοποιός. Αυτή που κάνει την Ράνια δεν είναι; Την ξέρω από το Singles. Έχεις δει το πρόσωπό της στο άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα; Ρε παιδί μου επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για τη φωτογράφιση γιατί πίστευα ότι μπορεί να το στηρίξει», είπε αρχικά ο Mente Fuerte.

«Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου», πρόσθεσε ο Mente Fuerte.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!